Metal Sistem Banner

Бюлетин

Препоръчани имоти

Квадратура: 432.00 кв.м.
Цена: 1 512.00 €
Квадратура: 550.00 кв.м.
Цена: 2 200.00 €
Квадратура: 9 000.00 кв.м.
Цена: 765 000.00 €
Квадратура: 5 500.00 кв.м.
Цена: 467 500.00 €
Квадратура: 500.00 кв.м.
Цена: 1 022.00 €
Квадратура: 1 000.00 кв.м.
Цена: 3 500.00 €
Квадратура: 50.00 кв.м.
Цена: 175.00 €

БГСКЛАД с номинация и награда за най-добра консултантска фирма за индустриални имоти на 13-ият годишен Gala & Forum Awards на EuropaProperty

БГСКЛАД с награда за най-добра консултантска фирма за индустриални имоти на 13-ият годишен Gala & Forum Awards на EuropaProperty

източник: www.SEERealEstateAwards.com
 

Събитието, което EuropaProperty организира e единственото по рода си, обхващащо региона на Югоизточна Европа. То събира най-активните международни и местни предприемачи, банкери, инвеститори, адвокати и други професионалисти в CRE, работещи в региона.

„Тази година EuropaProperty обяви България за страната на честта. България се разглежда като предлагаща възможности за развитие и инвестиции, тъй като има потенциално по-висока възвращаемост, макар и с по-голям риск, отколкото по-утвърдените пазари в Централна и Източна Европа. Растежът на БВП се очаква да бъде малко под 3% за 2018 г.“

Основен акцент в дискусиите бяха свързани с перспективите пред чуждите инвеститори за 2018 г., как икономическия растеж в Югоизточна Европа набира сила? Дали международните инвеститори ще продължат да се насочват към офиси и търговски центрове? Дали конкурентният пазар на труда и увеличаването на недостига на работна ръка в България и Румъния ще ограничат дейността на офис пазара?

Ето кратък списък за 13-те годишни награди SEE за недвижими имоти: http://bit.ly/2qG3xrD

Освен, че БГСКЛАД получи награда за най-добра консултантска фирма за индустриални имоти, Симеон Митев участва в журито по раздаването на останалите награди и връчи награда на фирма CTP за складови и логистични площи.

Гала вечерта се проведе на 19 април 2018 г. в хотел Radisson BLU, Букурещ, Румъния. За да допълни 13-ата годишна гала на наградите за недвижими имоти SEE, EuropaProperty организира поредица от дискусионни панели, които предоставиха актуален анализ на бързо развиващите се пазари в Югоизточна Европа от гледна точка на инвеститорите в търговски недвижими имоти, разработчиците и консултантите, региона на Югоизточна Европа, в допълнение към възможността да се срещнат и да се свържат с водещи участници на пазара.

Панелните дискусии разгледаха офисите в Румъния, България, Хърватска и Сърбия, офиса, търговията на дребно, индустрията, хотелиерството, свободното време, инвестициите и жилищните пазари. Графикът включва сутрешни и следобедни мрежови кафе-паузи, обяд и затваряне на коктейл.

Атанас Ласков, който е ексклузивен представител на БГСКЛАД за гр. Пловдив и с който вече 4 години платформата работи успешно взе участие като панелист в дискусията „РАЗВИТИЕТО НА ТЪРГОВИЯТА НА ДРЕБНО И ЛОГИСТИКАТА - КАК Е СВЪРЗАНА С ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ ТЕЗИ СЕКТОРИ?

Както и при всички събития на EuropaProperty, 13-ата годишни награди и форум на SEE за недвижими имоти ще се гордеят с ненадминат формат, който обединява водещи професионалисти в среда, благоприятна за предлагане на възможност да се срещнат и да се свържат с водещи играчи на пазара.

Ние от БГСКЛАД сме щастливи, че бяхме част от това събитие и получихме тази награда в знак на признателност за успеха в бизнеса си.

Повече информация за събитието може да видите тук: http://www.seerealestateawards.com/