За конференцията

Акценти в първата национална конференция за индустриални имоти:

  • Пазарът на индустриалните имоти в България през погледа на банките, инвеститорите, оценителите, застрахователите и брокерите
  • Пазарът на индустриални имоти в България през погледа на архитектите, строителите, проджект мениджърите и фирмите за оборудване на складове
  • Пазарът на индустриални имоти в градовете: София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново
  • Пазарът на индустриални имоти в гр. София, Пловдив и региона, с участието на представители на фирми, спонсори и специалисти

Симеон Митев е управител на Агенция ШАНС-96 и като консултант е тясно специализиран в продажбата и отдаването под наем на индустриални и бизнес площи. Г-н Митев има 20-годишен опит в областта на търговията. Има няколко отличия от международни конференции.

Симеон Митев

Собственик на БГСКЛАД

Стамен Янев е изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции от януари 2015 г. Той е юрист, специализирал в сферата на сливанията и придобиванията, както и в областта на инвестициите. Професионалният му път преминава през големите международни консултантски компании.

Стамен Янев

Българска агенция за инвестиции

Евгени Нумеров е управляващ директор и партньор на Склад мениджмънт, която е една от водещите фирми за индустриални имоти в Русия. Има опит в пазара на търговски недвижими имоти от 1999 г. насам. Започва работа в московския офис на Noble Gobbons / CBRE. През 2010 г. взима успешно участие в стартирането на компанията „Управление на складовете“

Евгений Нумеров

SKLADMAN USG

Ивайло Дачов е създател и управляващ директор на Хаусмайстер АД. Като професионален предприемач, той развива от 5 години първия в България национален модел за имотен асистанс.

Ивайло Дачов

хаусмайстер

Ирена Перфанова е Председател на УС на НСНИ. Член е на Световния борд на Междунарoдната федерация по недвижими имоти FIABCI. Член на Real Estate Market Advisory Group към Икономическата комисия на ООН. Специалист с 25-годишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Ирена Перфанова

НСНИ

Антоанета Барес е юрист, изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД. Тя има над 15 години професионален опит в областта на правото и управлението на проекти в различни сектори от икономиката.

Антоанета Барес

НКИЗ

Васил Велев e роден през 1959 г. Изпълнителен директор е на Стара планина холд АД и председател на Управителния съвет на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ). Един от учредителите на Асоциацията на индустриалния капитал в България.

васил велев

асоциация на индустриален капитал в българия

Арх. Любомир Станиславов завършва архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София през 2001 г. Придобива допълнителни квалификации в University de Valladolid, Испания и Техническия университете в Грац, Австрия.

любомир станиславов

аутомотив клъстер българия

Инж. Васил Цаков е строителен инженер с двадесет годишен професионален опит. Опита му е свързан с изграждането на различни по тип сгради – жилищни, хотелски, производствени, хипермаркети, спортни съоръжения.

васил цаков

бг проджект

Христо Урумов е Управител на STAMH от 1998 г. Завършва със златен медал Техническия Университет в София, Транспортен факултет, специалност „Автомобили, трактори и кари“ и започва работа като проектант в Балканкар Прогрес – развойния център на Балканкар, където е автор на 7 изобретения.

христo урумов

Стам ЛТД

„Събеви Груп” е единствената по рода си компания, която работи за реализирането на идеите на инвеститорите, като проектира и изпълнява днешните идеи и чертае план за бъдещо развитие на компанията в сферата на строителство на сгради и съоръжения.

гена събева

събеви груп

Арх. Владислав Дечев е част от първоначалния екип, който формира ядрото на SGI в България през 2010 г. Със старта на компанията, той взема участие и успешно завършва редица градоустройствени, офисни, жилищни и индустриални проекти. През 2015 г. става Директор, а понастоящем отговаря и менажира ключови клиенти.

владислав дечев

SGI

Николай Станчев започва своята кариера в Евромаркет през 2005 г. като търговец на автосервизно оборудване в Евромаркет Аутомотив. По-късно той заема поста на търговски мениджър, а от 2009 г. насам е изпълнителен директор на Евромаркет Кари, представител на Toyota Material Handling Europe.

николай станчев

евромаркет

Инж. Емил Янков, завършил ТУ София, в екипа на Тракия Икономика зона от 2012 г., с многократни посещения в Китай, Япония, Корея и редица Европейски страни с цел промотиране на икономическите възможности в България и ТИЗ.

емил янков

тракия икономическа зона

Стефан Карпузов е част от екипа на Галакси Инвестмънт Груп от 2013 година. Отговаря за процесите свързани с бизнес планиране и изпълнение на инвестиционни стратегии, развитие на проекти и продажби в направление индустриални проекти.

стефан карпузов

индустриален парк марково

Г-жа Александрова е завършила Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Учила е икономика и в немския университет Eberhard-Karls в гр. Тюбинген. От август 2010 г. е член на Association of Chartered Certified Accountants (АССА, UK).

Мирослава Александрова

логистичен парк ийст ринг

Александър Гебов е управляващ съдружник в „Паладин Пропърти Дивелъпмънт“ ООД, фирма създадена през март 2006 г. и специализирана в управлението на инвестиционни проекти в сферата на недвижимите имоти. Александър Гебов има над 30 години професионален опит в сферата на инженеринга, корпоративния бизнес и финанси.

Алекс Гебов

паладин пропърти дивелъпмънт

Тодор Кавръков има над 10 годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в управлението на имоти. Понастоящем е Пропърти мениджър на Търговски Център Европа и отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на комплекса. Тодор Кавръков е сертифициран Пропърти мениджър (CPM).

Тодор Кавръков

търговски център европа

Александър основава Advertise през 2006 г. Идеята му е да създаде компания, която да стане лидер на пазара, като предлага цялостен пакет онлайн маркетинг услуги, с най-добра ефективност. Завършил е Brunel University, западен Лондон, където получава диплома BSc eCommerce. Александър е създавал онлайн рекламни кампании за някои от най-големите компании на Българския пазар.

Александър Георгиев

адвъртайз бг

Иван Велков е икономист, завършил и специализирал в Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. Има дългогодишен мениджърски опит, натрупан в международни консултантски компании в Далечния Изток и Югоизточна Европа в индустрии, свързани със специализирани услуги с недвижими имоти. Работил е като консултант и маркетинг мениджър в CB/DTZ в Китай и Хонгконг, стратегически НR и управител в Колиърс Интернешънъл и Колиърс Пропърти мениджмънт за Югоизточна Европа и България.

иван велков

председател на ус на бгфма

Александър Пелев е магистър по право от Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Адвокат в Софийската адвокатска колегия от 1997 г. Специалист по вещно и нотариално право. Консултант по търговско право и международни регистрации.

александър пелев

главен представител за българия на CCI

Атанас Ласков има12 годишен опит в сделки с бизнес имоти, управител на агенция ИНДУСТРИАЛНИ ИМОТИ, утвърдена като лидер на пазара на промишлени и складови площи в региона на гр.Пловдив.

Атанас Ласков

Представител на БГСКЛАД за гр. Пловдив

Григор Недев, управляващ съдружник в ЕРУДИТ ООД, гр. Русе. С магистърска степен по икономика и бакалаварска степен по хуманитарни науки. Има 15-годишен опит в търговията с имоти. Предпочитан консултант в областта на инвестициите с бизнес имоти в Русенска област.

Григор Недев

Представител на БГСКЛАД за гр. Русе

Любомир Филипов е управител на Адрес Недвижими Имоти кантора Велико Търново. Завършва икономическото си образувание в Стопанската Академия в град Свищов. Магистър по стопански и финансов анализ и контрол. Член на НСНИ и NAR. С петнадесет годишен опит в сферата на Недвижимите Имоти. Пряко участвал в едни от най-големите сделки осъществени в региона.

Любомир Филипов

Представител на БГСКЛАД за гр. Велико Търново

Тони Танев е управител на ПРОИНВЕСТ ПРОЕКТ - дружество специализирано в посредничество при сделки с индустриална собственост, търговски площи и строителни терени във Варна, опериращо и като партньор на БГСКЛАД за региона. С повече от 16-годишна успешна практика в сферата на недвижимите имоти, г-н Танев е съдействал на редица местни, национално представени и международни компании в процесите на развитие на търговските им мрежи във Варна, както и при реализацията на разнообразни строително-инвестиционни проекти в региона.

Тони Танев

Представител на БГСКЛАД за гр. Варна

Огнян Георгиев е лицензиран брокер – консултант на недвижими имоти във агенция Дедов Имоти – гр. Стара Загора. Дългогодишен опит в областта на развитието на жилищни, търговски и индустриални зони. Отдаване под наем и покупко-продажба на терени, складове и логистични бази в региона.

Огнян Георгиев

Представител на БГСКЛАД за гр. Стара Загора

Регистрация и настаняване 12:30 - 13:00
Официално откриване

Зам.-министърът на икономиката
Лъчезар Борисов
13:00 - 13:15
Приветствие

Стамен Янев - изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции
Симеон Митев собственик на платформата БГСКЛАД
Презентация на БГСКЛАД

Симеон Митев - собственик на платформата БГСКЛАД13:15 - 13:30
Първи панел   13:40 - 14:15

Стамен Янев; Евгений Нумеров; Ирена Перфанова;

Васил Велев; арх. Любомир Станиславов;

Антоанета Барес

Модератор: Иван Велков

Втори панел   14:20 - 15:00

Ивайло Дачов; инж.Васил Цаков; Христо Урумов;

арх. Владислав Дечев; Николай Станчев; Гена

Събева; Александър Георгиев

Модератор: адв. Александър Пелев

Кафе пауза 15:00 - 15:30
Трети панел   15:30 - 16:15

Атанас Ласков; Тони Танев; Григор Недев;

Огнян Георгиев; Любомир Филипов;

Модератор: Симеон Митев

Четвърти панел   16:15 - 17:00

Емил Янков; Стефан Карпузов; Алекс Гебов;

Мирослава Александрова; Тодор Кавръков

Модератор: Симеон Митев

Регистрирай се БЕЗПЛАТНО

Международен панаир Пловдив

зала България - конгресен център, палата 8 / 18 октомври 2017 г. от 13:00 часа