За конференцията

Акценти в първата международна конференция за индустриални имоти:

  • Пазарът в региона, Особености на пазара, Цени, Сделки, Развитие
  • Он-лайн пазара на индустриални имоти през погледа на „БГСКЛАД“
  • Топ брокери – консултантите на индустриални имоти в България
  • Развитие на големите индустриални, логистични паркове и бази в България
  • Пазара на индустриални имоти в Централна и Източна Европа и съседните държави
  • Бъдеще на пазара през погледа на фирмите, занимаващи се с оборудване и услуги за индустриални имоти

Симеон Митев е управител на Агенция ШАНС-96 и като консултант е тясно специализиран в продажбата и отдаването под наем на индустриални и бизнес площи. Г-н Митев има 20-годишен опит в областта на търговията. Има няколко отличия от международни конференции.

Симеон Митев

Собственик на БГСКЛАД

Стамен Янев е изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции от януари 2015 г. Той е юрист, специализирал в сферата на сливанията и придобиванията, както и в областта на инвестициите. Професионалният му път преминава през големите международни консултантски компании.

Стамен Янев

Българска агенция за инвестиции

Евгени Нумеров е управляващ директор и партньор на Склад мениджмънт, която е една от водещите фирми за индустриални имоти в Русия. Има опит в пазара на търговски недвижими имоти от 1999 г. насам. Започва работа в московския офис на Noble Gobbons / CBRE. През 2010 г. взима успешно участие в стартирането на компанията „Управление на складовете“

Евгений Нумеров

SKLADMAN USG

Оценител, медиатор, проджект мениджър, търговец и международен специалист по недвижими имоти, с 26 годишен професионален опит и 11 години активна дейност на ръководни постове в местни и международни неправителствени организации в сферата на недвижимите имоти.

Ирена Перфанова

Агенция международни вложения и консултации ЕООД, Estate Tribune

Антоанета Барес е юрист, изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД. Тя има над 15 години професионален опит в областта на правото и управлението на проекти в различни сектори от икономиката.

Антоанета Барес

НКИЗ

Арх. Любомир Станиславов завършва архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София през 2001 г. Придобива допълнителни квалификации в University de Valladolid, Испания и Техническия университете в Грац, Австрия.

любомир станиславов

аутомотив клъстер българия

„Събеви Груп” е единствената по рода си компания, която работи за реализирането на идеите на инвеститорите, като проектира и изпълнява днешните идеи и чертае план за бъдещо развитие на компанията в сферата на строителство на сгради и съоръжения.

гена събева

събеви груп

Арх. Владислав Дечев е част от първоначалния екип, който формира ядрото на SGI в България през 2010 г. Със старта на компанията, той взема участие и успешно завършва редица градоустройствени, офисни, жилищни и индустриални проекти. През 2015 г. става Директор, а понастоящем отговаря и менажира ключови клиенти.

владислав дечев

SGI

Инж. Емил Янков, завършил ТУ София, в екипа на Тракия Икономика зона от 2012 г., с многократни посещения в Китай, Япония, Корея и редица Европейски страни с цел промотиране на икономическите възможности в България и ТИЗ.

емил янков

тракия икономическа зона

Г-жа Александрова е завършила Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Учила е икономика и в немския университет Eberhard-Karls в гр. Тюбинген. От август 2010 г. е член на Association of Chartered Certified Accountants (АССА, UK).

Мирослава Александрова

логистичен парк ийст ринг

Александър Гебов е управляващ съдружник в „Паладин Пропърти Дивелъпмънт“ ООД, фирма създадена през март 2006 г. и специализирана в управлението на инвестиционни проекти в сферата на недвижимите имоти. Александър Гебов има над 30 години професионален опит в сферата на инженеринга, корпоративния бизнес и финанси.

Алекс Гебов

паладин пропърти дивелъпмънт

Тодор Кавръков има над 10 годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в управлението на имоти. Понастоящем е Пропърти мениджър на Търговски Център Европа и отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на комплекса. Тодор Кавръков е сертифициран Пропърти мениджър (CPM).

Тодор Кавръков

търговски център европа

Иван Велков е икономист, завършил и специализирал в Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. Има дългогодишен мениджърски опит, натрупан в международни консултантски компании в Далечния Изток и Югоизточна Европа в индустрии, свързани със специализирани услуги с недвижими имоти. Работил е като консултант и маркетинг мениджър в CB/DTZ в Китай и Хонгконг, стратегически НR и управител в Колиърс Интернешънъл и Колиърс Пропърти мениджмънт за Югоизточна Европа и България.

иван велков

председател на ус на бгфма

Александър Пелев е магистър по право от Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Адвокат в Софийската адвокатска колегия от 1997 г. Специалист по вещно и нотариално право. Консултант по търговско право и международни регистрации.

александър пелев

главен представител за българия на CCI

Атанас Ласков има12 годишен опит в сделки с бизнес имоти, управител на агенция ИНДУСТРИАЛНИ ИМОТИ, утвърдена като лидер на пазара на промишлени и складови площи в региона на гр.Пловдив.

Атанас Ласков

Представител на БГСКЛАД за гр. Пловдив

Любомир Филипов е управител на Адрес Недвижими Имоти кантора Велико Търново. Завършва икономическото си образувание в Стопанската Академия в град Свищов. Магистър по стопански и финансов анализ и контрол. Член на НСНИ и NAR. С петнадесет годишен опит в сферата на Недвижимите Имоти. Пряко участвал в едни от най-големите сделки осъществени в региона.

Любомир Филипов

Представител на БГСКЛАД за гр. Велико Търново

Тони Танев е управител на ПРОИНВЕСТ ПРОЕКТ - дружество специализирано в посредничество при сделки с индустриална собственост, търговски площи и строителни терени във Варна, опериращо и като партньор на БГСКЛАД за региона. С повече от 16-годишна успешна практика в сферата на недвижимите имоти, г-н Танев е съдействал на редица местни, национално представени и международни компании в процесите на развитие на търговските им мрежи във Варна, както и при реализацията на разнообразни строително-инвестиционни проекти в региона.

Тони Танев

Представител на БГСКЛАД за гр. Варна

Огнян Георгиев е лицензиран брокер – консултант на недвижими имоти във агенция Дедов Имоти – гр. Стара Загора. Дългогодишен опит в областта на развитието на жилищни, търговски и индустриални зони. Отдаване под наем и покупко-продажба на терени, складове и логистични бази в региона.

Огнян Георгиев

Представител на БГСКЛАД за гр. Стара Загора

Владимир Гюрджиев се присъединява към Фортън след две години в логистичния сектор. Преди това е Търговски директор, а после и Управител на портала за недвижими имоти City24 Bulgaria, собственост на Alma Media Interactive Oy – най-голямата медийна корпорация в Скандинавия.

Владимир Гюрджиев

Фортън АД, стратегически партньор на Cushman & Wakefield за БГ, МЕНИДЖЪР ИНДУСТРИАЛНИ И ЛОГИСТИЧНИ ПЛОЩИ

Стамен Стамов е роден през 1969 г. в Бургас, завършил е магистърска степен в ИУ Варна. Бил е зам.-директор на ОП Туризъм в Бургас, както и директор на Младежкия културен център в града. В частния сектор е бил управител на агенция за недвижими имоти. От 2015 година е изпълнителен директор на Индустриален парк Бургас.

Стамен Стамов

Държавен индустриален парк Бургас

Елта Консулт е създадена през 1991, е консултантска компания, специализирана в сделките с бизнес имоти, предоставяща услуги на собственици, инвеститори и наематели на територията на България. Елта Консулт предлага пазарни консултации, извършване на продажби на имоти и отдаване под наем на бизнес имоти; Корпоративно консултиране; оценка на активи и проекти, проучвания и консултации, услуги в областта на фасилити менижмънт и проектен менижмънт.

Арх. Валери Левиев

ЕЛТА Консулт

Pointers Property Management S.A. се развива в цялата територия на Гърция с квалифицирани и опитни сътрудници, като основна цел е осигуряването на поверителни и надеждни услуги по въпросите на търговското и оперативното управление на собствеността. Открива и Предлага възможности и посредничество при сделки с недвижими имоти, разработва и изпълнява планове за насърчаване на собствеността и маркетинг и осигурява оценки, пазарни проучвания, мрежа за стратегическо развитие на обектите, подготовка на бизнес план и услуги по договаряне.

Nikos Manomenidis

CRS, ABR, BPOR, President of Greek National Association of Certified Real Estate Professionals EPPA

Стефан Карпузов е част от екипа на Галакси Инвестмънт Груп от 2013 година. Отговаря за процесите свързани с бизнес планиране и изпълнение на инвестиционни стратегии, развитие на проекти и продажби в направление жилищни проекти.

Стефан Карпузов

Галакси инвестмънт груп

Mr. Costin Banica is responsible to support growth of the Industrial Agency department in Romania. Client relationship management and generating spin-off business for the wider company are the key methods in achieving this role. He is responsible for maintaining close relationship with existing clients and for establishing new contacts for future business with potential occupiers or developers and investors.

Costin Banica

Head of Industrial Agency & Business Developer

Базирана в Измир, Турция, Coldwell BANKER Trio Real Estate предоставя първокласно обслужване в търговски и жилищни недвижими имоти. С мрежа от повече от 30 агенти с различни специализации, Coldwell Banker Trio е една от най-престижните компании за недвижими имоти в Измир, Турция.

Adnan Bozbay

Broker/Owner at Coldwell Banker Trio Real Estate Services

Д-р Драган Костич е главен изпълнителен директор на Свободната зона Пирот от 1996 г. насам и има над 25-годишен опит в областта на свободните зони и логистиката. По време на ръководството си компанията "Свободна зона Пирот" също е награждавана многократно на национално и международно равнище с награди за корпоративна филантропия и признание на списание "Преки чуждестранни инвестиции" за 2012-2017 г.

Dragan Kostić PhD

Free zone Pirot

Управляващ партньор на „Инженерни системи“ ООД, строителнa компания, специализирана в комплексно изпълнение на индустриални и търговски сгради, преустройства и реконструкции. Образование: Образователно-квалификационна степен Магистър, специалност „Сторителство на сгради и съоръжения“; Допълнителни специализации: „Управление на земи и имоти“; Значими проекти: Индустриални обекти: Логистичен комплекс бЕРС, Производствено-логистичен център ЕМА, Логистична сграда на фирма Химтекс, Производствена сграда на фирма Скиптър, Реконструкция на офис помещения в Нестле България, Шоурум и логистичен център на фабрика Ви-Тек, Индустриално хале-Девин – метални конструкции и фасадна облицовка, Реконструкция на индустриално хале Девин, Училище и детска градина Британика

Инж. Христин Хараланов

„Инженерни системи“ ООД

Дорина Добрева е основател и управител на компаниите СЕА България и АССИСТ ЕООД, които са водещи технологични фирми в областта на автоматични врати, промишлени секционни и скоростни врати, бариери, портали и паркинг-системи. Г-жа Дорина Добрева е дипломиран инженер от Политехнически Университет-Львов, Украйна и Магистър Бизнес Администрация във Флоренция, Италия. Пригежава сериозен управленски опит като предпримач. Управляваната от нея компания АССИСТ е носител на японската награда за качество „Босей” и престижната награда за дилър на 2018 година от Международната асоциация на вратите в САЩ.

Дорина Добрева

Основател и управител на компаниите СЕА България и АССИСТ ЕООД

Катя Белчева е управител на агенция „БИЛДИНГ ТАЙМ” – Шумен. Има 25-годишен опит, като посредник и консултант по недвижими имоти. Член на НСНИ от основаването му. От 2006 г агенцията работи предимно с индустриални имоти, като има реализирани няколко знакови продажби в града.

Катя Белчева

Управител на агенция „БИЛДИНГ ТАЙМ” – Шумен

Калоян Конов е адвокат от Софийска адвокатска колегия. Завършва СУ “Св. Климент Охридски” през 2010 г. От 2015 г. развива собствена адвокатска кантора фокусирана в обслужването на големи корпоративни клиенти.

Калоян Конов

Член на “КРИБ”

Кирил Савов е управител на ДЖИ ТИ ТИ ООД, официален представител на италианския производител на стелажни системи METALSISTEM и една от най-големите фирми в този бранш у нас. Италианската фирма METALSISTEM е създадена през 1968 г. Тя е сред най-големите производители в световен мащаб на стелажни системи. Благодарение на богатия опит и умения, придобити през годините, METALSISTEM довежда до разработването на собствени оригинални профили и конструкции.

Кирил Савов

Управител на ДЖИ ТИ ТИ ООД

Управляващ съдружник в "Андромеда" - Недвижими имоти, гр.Плевен, Агенция на пазара от вече 25 години, завършил бакалавър "История" и магистър "Право" във Великотърновски Университет "Св.Св. Крили и Методий", над 17 години стаж в сферата на сделки недвижими имоти. Член на НСНИ, председател на регионалната структура в гр.Плевен.

Ангел Иванов

Представител на БГСклад за Плевен и Ловеч

Broker Owner

Barbaros Demirtaş

COLDWELL BANKER SMART

Broker Owner

Burak Özmutafoğlu

COLDWELL BANKER DİKEY

Регистрация от 08:00 - 09:00
Официално откриване 09:00 - 09:20
Първи панел   09:30 - 10:15

Пазарът на индустриални имоти в България до 2020г.

Втори панел   10:20 - 11:00

Он-лайн пазарът на индустриални имоти през погледа на „БГСКЛАД“ в градовете: София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Сливен, Габрово, Плевен, Шумен, Благоевград, Пазарджик, Русе, Сандански, Видин

Кафе-пауза 11:00 - 11:20
Трети панел   11:30 - 12:15

Топ брокери – консултантите на индустриални имоти в България Взаимовръзки и влияния за стратегическо развитие на индустриални имоти в България

Работен обяд и нетуъркинг 12:15 - 13:00
Четвърти панел   13:00 - 13:45

Развитие на големите индустриални, логистични паркове и бази в България

Пети панел   13:45 - 14:30

Бъдеще на пазара през погледа на фирмите, занимаващи се с оборудване и услуги индустриални имоти

# Дигитализация # Модернизация # Персонализация

Част 1: Логистика на индустриални имоти

Част 2: Оборудване и строителство на индустриални имоти

Кафе-пауза 14:30 - 15:00
Шести панел   15:00 - 17:00

Пазарът на индустриални имоти в Централна и Източна Европа и съседните държави (Панелът ще се води на английски език)

Регистрация за конференцията

Интер Експо Център София

зала Витоша, бул. Цариградско шосе № 147 - 16 октомври 2018, от 8:00 часа