East Ring се развива в посока грижа за хората

East Ring се развива в посока грижа за хората

Логистичният парк инвестира в развитието на здравословна работна среда

 

източник: http://www.capital.bg
изображения: http://www.capital.bg

 

 

Последните година и половина промениха трайно изискванията на служителите към работното място. За някои професии това означава промени в бизнес моделите, за други - частично или окончателно преминаване към работа от дома. Всички без изключение обаче са насочили много по-голямо внимание от всякога върху здравословната работна среда.

Към тази тенденция се ориентира и логистичният бизнес. "Все повече хора от всички възрасти живеят здравословно и активно и темата за качествената работна среда е все по-актуална," казва Христо Кусев - младши, от East Ring Logistic Park, който е част от управлението на логистичния парк заедно с баща си Христо Кусев.

В последните месеци компанията вече е реализирала няколко идеи за подобряване на работната среда и има планове да продължи инвестициите в тази посока. "Осъзнаваме, че ако искаме да се развиваме устойчиво трябва да разпознаваме тенденциите и да ги взимаме предвид," казва Христо Кусев - младши. Стратегия на компанията е да прави постоянни инвестиции в полза на наемателите и в момента определя здравословната среда като задължителна необходимост.


Паркът осигурява достатъчно място за удобни маневри, паркиране и външно складиране

Повече от логистичен парк

Като част от инициативата на Logistic Park "East Ring" е изградена нова спортна площадка, както и модерно заведение за хранене, което предлага здравословна и разнообразна храна. "Идеята ни е вместо просто да излязат за по цигара в почивката, хората да имат възможност да поиграят баскетбол или да правят упражнения на чист въздух," коментират от мениджмънта на парка . В новото и изградено по всички модерни стандарти заведение пък се предлага само прясна храна. "Забранили сме да се използва каквато и да е замразена храна и всичко се доставя и готви на място за деня." разказва още Кусев.

Сред предимствата за работещите в East Ring е и локацията на парка. Намиращата се на кратко разстояние извън града складовата база е разположена в доказано чиста природна среда. Локацията в близост до Нови Хан предлага чист въздух и природна гледка. Като част от инициативите за по-качествена работна среда от парка осигуряват и екологичен групов транспорт от станцията на метрото на бул. "Цариградско шосе". Услугата е безплатна за наемателите на East Ring и изключително удобна за служителите, тъй като придвижването до логистичната база отнема едва 10 минути. Целта на East Ring е да намали броя на автомобилите и да предостави допълнително удобство на работещите в парка.

...............

Целият материал може да прочетете тук: https://bit.ly/3axKTZy

 

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

Facebook