Фабрика, Под наем, Стара Загора, -Индустриален

публикувано на: 19/10/2022 , обновено на: 30/11/2023
Версия за печатPDF версия
Неактуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
szm0057
Населено място: 
Стара ЗагораИндустриален
Тип на имота: 
Фабрика
Промишлено помещение
Цех
Склад
Квадратура: 
29 000.00 кв.м.
Цена по договаряне
Особености
Вид парцел: 
Промишлен терен
Други: 
Достъп кота нула
Пожароизвестителна система
Пожарно-гасителна инсталация
Офис в склада
Паркинг
СОТ
Паркомясто

БГ склад отдава под наем ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС в Стара Загора, разположен на централен булевард с отличен ТИР достъп. Имотът представлява ограден, осветен, охраняван и асфалтиран парцел с площ от 67 000 кв. метра с три подхода, върху които са разположени няколко производствени и потдържащи производството халета. Осигурени са всички необходими мощности за тежко производство, в това число четири трафопоста по 1600 кW, пречиствателна станция, резервоар за вода, газ, котелно, противопожарни системи!
Промишленият комплекс Ви предлага 6 основни монолитни сгради, всичко с площ от над 28500 кв.м и височина от 8,5 м, която може да бъде увеличена при нужда. Огромни площи за складиране на открито и закрито, ТИР и служебен паркинг, две офис сгради. помещения за работници със съблекални и столова.Промишленият комплекс е разположен на най-добрата възможна локация - на централен булевард, в индустриалната част на града, с изкключително лесен достъп и градски транспорт на разположение. Железопътен транспорт на 2,7 км, Морски транспорт на 200 км по магистрала, ГКПП Капитан Андреево на едва 113 км. Цената е по договаряне.

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 888 40 45 05

Facebook

БГСКЛАД