Фабрика, Продажба, Горна Оряховица

публикувано на: 09/04/2024 , обновено на: 09/04/2024
Версия за печатPDF версия
Актуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
VT0124
Населено място: 
Горна Оряховица
Тип на имота: 
Фабрика
Квадратура: 
4 343.00 кв.м.
Цена
2 200 000.00 €
Цена на кв.м.: 
506.56 €
Особености
Вид парцел: 
УПИ
Пътни комуникации: 
асфалтов път.
Външни връзки: 
ток, вода, газ, канализация.
Максимална електрическа мощност: 
300.00kW
Други: 
Достъп кота нула
Достъп рампа
Пожароизвестителна система
Пожарно-гасителна инсталация
Вентилация
Интернет
СОТ
Под - шлайфан бетон
Видеонаблюдение
Паркомясто
С офис обзавеждане
Климатизация
Асансьори
Контрол на достъпа
Охрана
Цяла самостоятелна сграда

Предлагаме на вниманието Ви бизнес имот за продажба, представляващ самостоятелна, сертифицирана, модерна производствено-складова база, с РЗП 4343 кв.м. в гр. Горна Оряховица. Основната сграда е съставена от три взаимно свързани части, напълно обезпечаващи процесите на предприятието, опериращо в сферата на шивашката индустрия. Построена по всички изисквания за дейността си, сградата представлява монолитна стоманобетонна конструкция, състояща се от: работна част, съставляваща: складови помещения с положен шлайфан бетон с обща площ от 1800 кв.м., оборудвани с високо автоматизирани машини и съоръжения с програмно управление производствени помещения с площ 1900 кв.м., с две товаро-разтоварни рампи и вътрешен товарен асансьор за улесняване на работните задания; административна част от 200 кв.м., съставляваща офисни площи и кабинети; в допълнителни и сервизни площи от над 300 кв.м. са ситуирани: съблекални, бани, тоалетни, място за отдих, столова за персонала с кухненска част и фоайе, има и луксозно обзаведена жилищна част на две нива от 450 кв.м. Има изграден и гараж за две коли. Сградата се експлоатира с LED осветление, климатична инсталация и централно парно на газ. Осигурената мощност на захранването е 200 КВт., с възможност за увеличаване до 300 КВт. Има и алтернативно захранване с мощност 100 КВт. Описаният имот е изграден в дворно място от 5368 кв.м., поддържано, озеленено и с асфалтиран плац. Обектът е с контролиран достъп, СОТ и видеонаблюдение. Предприятието е разположено на изключително комуникативно място с отлична обслужваща инфраструктура и съпътстващи комуникационни връзки. Имотът е подходящ както за запазване и развитие на сегашното тип производство, така и за стартиране на нова дейност.

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 888 40 45 05

Facebook

БГСКЛАД