Магазин, Под наем, Видин, -Панония

публикувано на: 01/12/2021 , обновено на: 06/12/2021
Версия за печатPDF версия
Актуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
VD0009
Населено място: 
ВидинПанония
Тип на имота: 
Магазин
Квадратура: 
380.00 кв.м.
Цена
1 900.00 €
Цена на кв.м.: 
5.00 €
Работна височина: 
3.00 м.
Особености
Вид парцел: 
Терен за търговска дейност
Пътни комуникации: 
Предлага се под наем ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ от 380 кв.м., намиращо се на партерния етаж на тухлена 11- етажна жилищна сграда, в град Видин. Имотът е с много удобна локация, на главния булевард на град Видин – бул. ПАНОНИЯ , (ж.к. ПЛИСКА). В съседство се намират LIDL, OMV, LUKOIL. Намира се на подходящо място за спиране с кола, за зареждане и лесно достъпно за пешеходци. Състояние: Отлично, след основен ремонт. Изцяло подновени ВиК и Ел.инсталации (трифазен ток). Подготовка за клима-тична инсталация. Дейставщи СОТ и Интернет. Подовата настилка е шлайфан бетон , подсилен за колички (вкл. палетни), стените са шпакловани и боядиса-ни, окачен таван тип ARMSTRONG с лед осветление. Автоматична врата. Имо-тът се състои от голяма търговска зала, санитарен възел, предверие и малък склад.
Външни връзки: 
Изградено трасе от тръби PPR Ф40, с изолация, анкерирани към тавана. В 5-те точки са предвидени конвектори, като идеята за отопление е била през котел—пелети, а охлаждането директно през съществуващ сондаж. Линията е прекъсната на съотв. места с тройници и колена за връзване на конвекторите. От всяка точка има осигурена PVC тръба Ф25, за дрениране на конденза, съответно във водосточната с-ма или канализацията. До всяка точка има ел захранване през отделен токов кръг от таблото
Други: 
Достъп кота нула
Вентилация
Интернет
Телефонни линии
Под - шлайфан бетон
В жилищна сграда

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

Facebook