Промишлено помещение, Продажба, Видин, -Пром.зона-Юг

публикувано на: 08/08/2022 , обновено на: 11/08/2022
Версия за печатPDF версия
Актуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
VD0014
Населено място: 
ВидинПром.зона-Юг
Тип на имота: 
Промишлено помещение
Квадратура: 
6 276.00 кв.м.
Цена
1 620 437.00 €
Цена на кв.м.: 
258.20 €
Работна височина: 
3.00 м.
Особености
Вид парцел: 
Промишлен терен
УПИ
Терен за търговска дейност
Пътни комуникации: 
Обектът се намира до КАТ Видин, до главен път, паркинг, излаз на главен път, асвалт.
Външни връзки: 
В сервиза са изпълнени вентилационна инсталация, отоплението се осъществява посредством локална газова инсталация. Сервизът е оборудван с всички съоръжения необходими за функционирането му. В дворното място са разположени трафопост, компресорно, автомивка, газово стопанство и паркинг за клиенти
Витрина: 
10.00 м.
Други: 
Достъп кота нула
Пожароизвестителна система
Пожарно-гасителна инсталация
Вентилация
Телефонни линии
Офис в склада
Офис до склада
Паркинг
СОТ
Под - шлайфан бетон
Видеонаблюдение
Паркомясто
Отворено пространство
С офис обзавеждане
Климатизация
Контрол на достъпа
Цяла самостоятелна сграда

ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с идентификатор 10971.510.17, с адрес на ПИ: гр. Видин, ПК 3700, кв. Южна Промишлена зона, с площ по кадастрална карта: 6276 кв.м., трайно предназначение на територията: Урбанизирана; начин на трайно ползване: За друг обществен обект, комплекс, с номер по предходен план: 6013, кв. Южна Промишлена зона, парцел I, II и III, който ПИ с идентификатор 10971.510.17 е образуван на УПИ I, находящ се в ЮПЗ на гр. Видин с площ от 1920кв.м., УПИ II, находящ се в ЮПЗ на гр. Видин с площ от 2250кв.м., и УПИ III, находящ се в ЮПЗ на гр. Видин с площ от 2180кв.м., ведно с попадащата върху имота: Сграда с идентификатор 10971.510.17.1, със ЗП 2050кв.м., брой етажи: две нива, предназначение: Сграда за търговия, която сграда по проектна документация и одобрен архитектурен проект представлява: "Търговски и сервизен център - Ситроен - търговски център, сервизен център, промишлена и газова отоплителна инсталация", със ЗП 1438кв.м. и РЗП 1984кв.м., състоящ се от няколко основни групи помещения: магазин за коли и резервни части, склад за резервни части, експрес сервиз с два поста, основен сервиз с осем поста + ГТП, бояджийско отделение, складове обслужващи помещения, открити площи с трафопост, компресор, автомивка, газово стопанство, паркинги и зелени площи.

Комплексът се състои главно от 2 части – сервиз и шоурум.

Разпределение – Шоурумът e с лице към главния път и се състои от голяма изложбена зала, щанд за резервни части (свързан със склада), рецепция за обслужване на клиентите на магазина и сервиза, както и два офиса. Поставена е метална стълба за достъп до втори полуетаж – състоящ се от два офиса, зала за обучeние и срещи, и сан. помещения. Настилките са полиран гранитогрес, стените са с латекс, окачен таван с вградено осветление. Отоплението се извършва посредством централна климатизация. Втората група помещения обхваща Склад за резервни части, Експрес сервиз с два поста, Основен сервиз с 8 поста + ГТП, Бояджийно отделение, Каросерийно отделение, Складове и Обслужващи помещения за персонала и санитарни помещения. Достъпът до всяка част на сервиза е през самостоятелен вход - ролетни врати. Настилките в сервиза са устойчив гранитогрес и саморазливна настилка в бояджийско отделение. Стените са с латекс, таванът е окачен. В сервиза са изпълнени вентилационна инсталация, отоплението се осъществява посредством локална газова инсталация. Сервизът е оборудван с всички съоръжения необходими за функционирането му. В дворното място са разположени трафопост, компресорно, автомивка, газово стопанство и паркинг за клиенти. Парцелът е асфалтиран и ограден с метална ограда. Всички системи за противопожарна безопасност, видео наблюдение и др. са инсталирани и са в изправност.

 

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

Facebook