Склад, Под наем, Плевен, -Индустриална зона - Изток

публикувано на: 30/03/2018 , обновено на: 25/02/2021
Версия за печатPDF версия
Актуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
ЕН 2374
Населено място: 
ПлевенИндустриална зона - Изток
Тип на имота: 
Склад
Промишлено помещение
Квадратура: 
1 000.00 кв.м.
Цена
2 000.00 €
Цена на кв.м.: 
2.00 €
Особености
Други: 
Пожароизвестителна система
Пожарно-гасителна инсталация
Вентилация
Интернет
Офис в склада
Паркинг
СОТ
Климатизация

Оферта 2374. Аптечен склад с РЗП 1000 м2, имота е на три нива, задно с офис, санитарни помещения, като всеки етаж от сградата има отделен вход. Имота е въведен в експлоатация. Помещението е подходящо за фармацевтична компания, която да бъде в близост до пазара, партньори и потребностите на клиенти. Складиране на фармацевтични продукти, с обществен статут и под митнически контрол. Наемането на сградата ще Ви даде възможност да реагирате гъвкаво на промените. Паркомясто, самостоятелен вход за офиса. Централна ГАЗ, промишленна вода, трифазен ток, енергоспестяващо осветление. Изградена противопожарна инсталация. Топло изолация, отвън и отвътре на сградата с контролен температурен режим. В близост, магистрала, митница, бензиностанция, автосервиз, тролейбусна спирка, снекбар. Асфалтов път и прилежащ добре поддържан двор. Помещението отговаря на всички европейски стандарти. Цената от 2000 евро месечен наем е без ДДС. Имота е подхоящ и за други дейности, складова база, има възможност за съобразяване с изискванията на клиента. Отлична локация в източна индустриална зона с парцели и имоти в процес на обновява и реконструкция, отлично изградена инфраструктура до имота.
 

 

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

Facebook