Склад, Под наем, Плевен, -Индустриална зона - Запад

публикувано на: 22/05/2020 , обновено на: 22/05/2020
Версия за печатPDF версия
Актуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
ЕН 3503
Населено място: 
ПлевенИндустриална зона - Запад
Тип на имота: 
Склад
Промишлено помещение
Терен, парцел
Квадратура: 
1 500.00 кв.м.
Цена
0.00 €
Цена на кв.м.: 
0.00 €
Особености
Вид парцел: 
Промишлен терен
УПИ
Други: 
Достъп рампа
Вентилация
Интернет
Офис в склада
Офис до склада
Паркинг
Под - шлайфан бетон
Стени - термопанели
Видеонаблюдение
Контрол на достъпа
Охрана
Тоалетна: 
Да
Цяла самостоятелна сграда

Поземлен имот с площ от 3152 кв. м. , урбанизирана територия - подходящ за застрояване на търговски сгради - производствени и складови, отреден за обществено обслужване, търговия, спедиция, складова дейност и безвредни производства, включително шоурум, паркинг, автосервизи и автокъщи, достъп от два съществуващи пътя (асфалт) , всички комуникации до границите на имота - електричество, вода (вкл. и промишлена), канализация, възможост за газифициране и изграждане на фотоволтаици! Възможност за обединяване и разделяне на имоти, проажба и наем на съседни имоти с и без сгради, промяна на режим и етапи на застрояване ! Достъп от два входа - главни пътни артерии и вътрешни от околовръстен път и индустриална зона ! Възможно договаряне на площи, изграждане на сгради или ползване на съществуващи такива под наем с опция за закупуване ! Възможност за изграждане на склад (производствено помещение) със ЗП до 2000 кв.м., отлична локация с лесен достъп до пътя за София или околовръстен път за Русе, евентуално и за магистрала Хемус, възможност за проектиране и изграждане (на принципа built - to suit) за сметка на собственика в срок от 6 - 9 месеца след разрешително за строеж. Оферта 3503.

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

тел.:  +359 2 4432 655

Facebook

БГСКЛАД