Склад, Продажба, Горна Оряховица

публикувано на: 22/06/2022 , обновено на: 22/06/2022
Версия за печатPDF версия
Актуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
VT00123
Населено място: 
Горна Оряховица
Тип на имота: 
Склад
Промишлено помещение
Цех
Терен, парцел
Квадратура: 
16 673.00 кв.м.
Цена
5.00 €
Цена на кв.м.: 
0.00 €
Особености
Вид парцел: 
Терен за търговска дейност
В търговски център
На търговска улица
Отворено пространство
Цяла самостоятелна сграда

Предлагаме на Вашето внимание нов инвестиционен проект, който включва изграждането на обект с четири сгради с общо РЗП от 9800 кв.м на територията на ИПЗ Горна Оряховица. Проектът включва построяването и въвеждането в експлоатация на четири сгради с общо РЗП от 9800 кв.м., в терен с площ от 16 673 кв.м. и е съобразен с интересите и изискванията, които клиентите проявяват, съгласно направените маркетингови проучвания.

СГРАДА „А“ – Административна сграда със ЗП 370 кв.м., на пет етажа, състояща се от: ресторант с кухня и складови помещения, шестнадесет офиси и заседателна зала, като на всеки етаж са предвидени санитарни възли и хотелска част. Конструкцията на сградата ще е от стоманобетон.

СГРАДА „Б“ – Складова база със ЗП 5854 кв.м., със светла височина от 10 м. и с различна площ на помещенията в зависимост от необходимостите на бъдещите наематели. Конструкцията ще е от стоманобетон, сандвич – панели; подът е от шлайфан бетон, с пожароизвестяване и спринклерова инсталация. За улесняване на товаро-разтоварителния процес сa предвидени рампи с височина – 0,8 м с изравнител. С възможност за изграждане на самостоятелни санитарни възли. Сградата е модерна и изцяло съобразена с пазарното търсене.

СГРАДА „В“ – Складова база със ЗП 1847 кв.м. със светла височина от 10 м. и с различна площ на помещенията нуждите на наемателите. В тази база е предвидено изграждане на складове с камери за плюсови и минусови температури. Конструкцията ще е от стоманобетон, сандвич – панели; подът е от шлайфан бетон, с пожароизвестяване и спринклерова инсталация. За улесняване на товаро-разтоварителния процес сa предвидени рампи с височина – 0,8 м с изравнител. С възможност за изграждане на самостоятелни санитарни възли.

СГРАДА „Г“ – Административна сграда с ЗП от 152 кв.м. на два етажа, състояща се от шест офиса и два санитарни възела. Конструкцията на сградата ще е от стоманобетон.

Към обекта са предвидени и помещения за денонощна охрана с цел контролиране на безопастността на служителите, наемните помещения и стоката депозирана в тях. Като допълнение към приятната атмосфера, която се цели да се създаде, за комфорт са предвидени и паркинги, които да улесняват придвижването на персонала до Търговския Парк.

Визията на сградите е модерна, използвани са правилни, чисти обемни форми. Фасадното решение е съобразено със заобикалящата градска среда, което допринася за вписването на сградите в околността. Използвани са и архитектурни декоративни елементи за допълнително обогатяване и подчертаване на отделни части от сградите.

В допълнение към всичко това, искаме да Ви информираме вас бъдещите наематели за възможностите, които ни дава обекта – непосредствената близост до товарна гара, летище, митница и лесен достъп до основните пътни артерии, изключително важно и удобно за всеки от нашите клиенти да превозва стоките си.

Изграждането на проекта е предвидено да се осъществи в следните срокове:

01.05.2023 год. – стартиране,

01.01.2025 год. – финиширане на проекта.

 

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

Facebook