Склад, Продажба, София, -Горубляне

публикувано на: 19/04/2016 , обновено на: 28/01/2020
Версия за печатPDF версия
Отдаден
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
SOF1002
Населено място: 
СофияГорубляне
Тип на имота: 
Склад
Промишлено помещение
Цех
Фабрика
Завод
Квадратура: 
4 490.00 кв.м.
Цена
2 500 000.00 €
Работна височина: 
7.20 м.
Особености
Други: 
Достъп кота нула
Пожароизвестителна система
Пожарно-гасителна инсталация
Вентилация
Интернет
Телефонни линии
Офис в склада
Офис до склада
Паркинг
СОТ
Под - шлайфан бетон
Стени - термопанели
Видеонаблюдение
Паркомясто
Отворено пространство
Охрана
Тоалетна: 
Да
В сграда със смесено предназначение
Отворено пространство

Площ 8 896 кв.м.
РЗП     4490 кв.м.
Склад  4 250 кв.м.
Офиси   240 кв.м.

Съгласно ОГП на гр. София имотът попада в зона СМФ2 и е отреден за: “ Офиси, търговия, чисто производство, складове, КО, подземни гаражи и трафопост”, с параметри на застрояване:
Плътност на застрояване – 60%
Коефициент на интензивност – 2.5
Минимално озеленяване – 40%
Максимална кота корниз – 26 м
Транспортната достъпност до имота е много добра.
 
Дворното място съставлява УПИ с относително правилна форма и равнинна повърхност, с площ 8860кв.м. ( осем хиляди осемстотин и шестдесет ). В него е ситуирана складова база, която е със застроена площ 5023 кв.м. Свободните пространства около складовата база са наслани с армирана бетонова настилка върху баластрова основа. Мястото е оградено с метална ограда с височина 2.00 м. Инжинерната инфраструктура в имота е изцяло изградена. Имотът е захранен с газ, ток и вода. Изградени са и функционират дворно осветление, дъждовна и битова канализация, които са включени в градската мрежа.
До имота се достига по асфалтов път.
 
Складовата база представлява  неотопляемо хале с площ от 5023 кв.м.( пет хиляди и двадесет и три квадратни метра ). Халето е с метална носеща конструкция, с оградни стени от ст.бетонни елементи до височина 1.20 м и термопанели с ламарина с PVC покритие от външната страна над тях до височина 6.50 м.; покрив – с LT ламарина с топлоизолация.
 
От западната страна на склада са оформени две, а от източната три и на юг два броя врати за достъп и захранване на халето със стока.
Има възможност да бъде изградена ТИР зона.
В обема на основното хале са оформени три помещения с преградни стени от гипсокартон на метална конструкция, като от източната страна са помещения “каса-фактуриране и офисна част”, а от западната страна- помещение за ГРТ, хидрофорно помещение-7.10/6.10/4.25. Изградените помещения са защитени с предпазни бариери. В североизточната част на склада е оформено помещение, оградено с ламарина, което е за високоалкохолни напитки. Складът е изпълнен на два етажа върху носеща метална конструкция. 
Възможност за стелажни системи с размери – 800/1200/1750 мм, на три нива с тегло 850 кг.
За осигуряване на сградата и съответствието й към съвременните пожаротехническите норми е изградена спринклерна инсталация и са монтирани 9 броя пожарни табла, в които има ПК ф52 мм с маркучи и струйници. По фасадите са монтирани външно осветление и камери за наблюдение.
За обслужване на складовата база е изградена административна част със самостоятелен вход. Сградата е едноетажна, масивна конструкция. В нея са оформени офисни помещения, съблекални – дамска и мъжка със санитарни възли. Довършителните работи са както следва – стени и тавани боядисани с латекс, подовете са наслани с теракот, а дограмата е алуминиева с бяло прахово покритие.
Както сградата-склад, така и офисната сграда са захранени с ток и вода и отводнена в дворна канализация.

 

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

тел.:  +359 2 4432 655

Facebook

БГСКЛАД