На 16 октомври тази година БГСКЛАД събира елита в индустриалния сектор на международна среща в София

На 16 октомври тази година БГСКЛАД събира елита в индустриалния сектор на международна среща в София

 

„Втора международна конференция за индустриални имоти“, София 2019
16 октомври 2019
„Интер експо център“, зала Витоша
бул. Цариградско шосе 147, гр. София

Може да разгледате програмата на събитието или да се запишете за участие като посетител,
лектор или спонсор тук: http://bit.ly/2Z7iNw3

За втори път платформата организира мащабно събитие с международна значимост. След успеха на миналогодишното събитие БГСКЛАД обещава нова и интересна среща на фирми, бизнесмени, държавни институции, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти на едно място.

Генерален спонсор на конференцията е Логистикс Парк София/Logistics Park Sofia.

Основния акцент на конференцията ще бъде развитието на индустриалните паркове и големи индустриални обекти и пазара на индустриални имоти в Централна и Източна Европа и съседните държави през 2019 г.

Ще има много международни гости и лектори от съседните държави - Румъния, Турция, Гърция и Сърбия, както и от Западна Европа и Азия – Русия, Полша, Австрия и Унгария.

Лектори и спонсори ще бъдат фирми и сдружения с доказана репутация в бранша като Логистичен парк Ийст Ринг, Скорпио ООД, Транскапитал, Лоджистик Парк София, Индустриален парк Марково, Галакси Инвестмънт Груп, Лендмарк Пропърти мениджмънт АД, Стамп ЛТД, Карго Пратнерс и  др.

Стратегически партньори на събитието са Национално сдружение за недвижими имоти, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции, Национална компания за индустриални зони.

 

 

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

тел.:  +359 2 4432 655

Facebook

БГСКЛАД