Повече складово място и отлични условия за съхранение чрез системните ОВК решения на Hoval

Повече складово място и отлични условия за съхранение чрез системните ОВК решения на Hoval

Източник: https://www.stroiteli-bg.com/
АВТОР: 

Hoval разработва интелигентни и енергоефективни решения за отопление и охлаждане, които да удовлетворяват специфичните нужди на логистичните халета.

Системните решения включват климатизация с покривни апарати TopVent® в комбинация с децентрализиран енергиен източник термопомпен агрегат или централизиран енергиен център с ефективен кондензен котел – UltraGas® и или термопомпа въздух-вода Belaria® fit.

Стоките се съхраняват при еднакви условия, независимо на кой стелаж се намират.

Апаратите TopVent®  се интегрират в покрива на халето и дават възможност за използване на цялото вътрешното пространство за разпределение на стоки. Чрез патентования въздушен разпределител (Ari-Injector) се осигурява много добра температурна стратификация, независимо дали апаратите са монтирани на 5 или 25 м височина, а това намалява загубите на топлина през покрива.

Отоплителната система расте заедно с темпа на разтеж на бизнеса. Системното ОВК решение на Hoval дава възможност изключително лесно и бързо разширение, благодарение на модулния характер на апаратите TopVent®. Допълването и подмяната на компоненти е изключително лесно и бързо и позволява да се изберат най-подходящите параметри за съответното пространство. 

...............

Цялото  съдържание може да видите тук: https://bit.ly/3EX0zo8

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 888 40 45 05

Facebook

БГСКЛАД