ЧЕТВЪРТА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БГСКЛАД ЗА ИНДУСТРИАЛНИ ИМОТИ - 2023

 

ЧЕТВЪРТА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БГСКЛАД ЗА ИНДУСТРИАЛНИ ИМОТИ - 2023

София, 10 май 2023, Интер Експо център

 

ЧЕТВЪРТА МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ИНДУСТРИАЛНИ ИМОТИ, БГСКЛАД 2023

 

София, 10 май 2023, Интер Експо център

За четвърта година платформата БГСКЛАД организира международна конференция, която ще се проведе в гр. София на 10-ти май 2023 година в „Интер Експо Център“, зала „Витоша“ от 9:00 часа.

За пореден път организираме такова мащабно събитие с международна значимост. След успеха на миналите събития ви обещаваме нова и интересна среща на фирми, бизнесмени, държавни институции, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти на едно място.

На конференцията ще бъдат проведени срещи с брокери-консултанти, строители, архитекти и инженери, работещи в тази сфера. Гости-лектори ще бъдат, както български, така и чуждестранни специалисти в този сегмент.

Откриването на събитието ще бъде в 9:00 часа от гл. арх. Здравко Здравков, генерален спонсор на конференцията Даниела Бойчева от СТП България и Симеон Митев, собственик на платформа Бгсклад.

В първи панел този път, за разлика от предишните събития, ще разгледаме какъв е пазарът на индустриални имоти в чужбина. Гости-лектори се очакват от страните: Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, Полша, Италия, Чехия и др.

Втори панел ще включва видео представяне през погледа на платформата „БГСКЛАД“ на градовете: София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Сливен, Габрово, Плевен, Шумен, Благоевград, Пазарджик, Русе, Сандански, Видин.

Тук ще наградим и най-успешните ни брокери-партньори по офиси в страната.

В трети панел ще се разглеждат големите складово-логистични комплекси.

В четвърти панел ще бъде разгледан пазара през погледа на фирмите, занимаващи се с услуги и оборудване за индустриалния сектор, държавните структури, инвеститори, анализатори и оценители.

 

Генерален спонсор на събитието е СИ ТИ ПИ България.

..............................

 

Ако желаете да се включите като лектор, спонсор или посетител – запишете се още сега!
 

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: Очаквайте скоро!

Телефон за записване като лектор или спонсор: +359 884 60 60 70
Телефон за записване като посетител: +359 884 60 60 70

Имейли за записване: reg.event@bgsklad.bg96chance@gmail.com

 

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 884 60 60 70

Facebook