Склад, Продажба, Ловеч област, -Сливек

публикувано на: 18/12/2019 , обновено на: 15/02/2023
Версия за печатPDF версия
Неактуален
Внимание!!! Уважаеми клиенти, Моля преди да пуснете запитване или да ни потърсите по телефона, да се уверите, че офертата е АКТУАЛНА към момента.
Оферта: 
ЕН 3360
Населено място: 
Ловеч областСливек
Тип на имота: 
Склад
Промишлено помещение
Цех
Фабрика
Хладилни складове и камери
Квадратура: 
1 603.00 кв.м.
Цена
300 000.00 €
Цена на кв.м.: 
187.15 €
Работна височина: 
5.00 м.
Особености
Други: 
Достъп рампа
Пожароизвестителна система
Вентилация
Интернет
Телефонни линии
Офис до склада
Паркинг
Под - шлайфан бетон
Стени - термопанели
Видеонаблюдение
Паркомясто
Охрана

Цехът за преработка е с площ 1603 кв.м. на височина 5,50 м. Разполага с 4 рампи за товарене, а парцелът е с лесен достъп за големи камиони. Допълнителни подробности:
Обектът е основната и нова производствена сграда на базата и се използва по предназначение за преработка, опаковане и съхранение на пчелен мед. Стените и окачените тавани са изпълнени по изискванията за чистота на помещенията. Подовата настилка е от саморазливна замазка. Дограмата е алуминиева. Към производствените халета са монтирани ролетни врати, оборудвани с електромотор и командно табло с ключ. Обектът е свързан с площадковите електрическа и ВиК мрежи. Експлоатационната и техническата годност на сградата са много добри. Сградата се поддържа в много добро състояние и се използва по предназначение. В цеха е разположена производствена линия за преработка на пчелен мед, с включени камера за декристализация с вани за мед, два хомогенизатора, помпи и филтри, с капацитет на линията   50 тона за партида. Процесът по преработка включва декристализация, хомогенизация, филтриране и опаковане на меда. През 2019 г. е извършена независима експертна оценка на дълготрайните материални  активи земя, сгради и оборудване) в базата, според която сградата е на стойност около 415 000 евро. Имотът не е обременен с тежести. Възможност за ползване на прилежащия терен и допълнителни постройки. ЕА 3360 !

 

Направи запитване към офертата

Моля, преди да пуснете запитването проверете дали офертата е активна в момента!
Нашият кол център е отворен за вас във всеки работен ден – от 8.30ч. до 19.00ч.
Молим ви през останалото време, както и през почивните дни да правите запитвания по чат формата, която се намира в долния десен ъгъл на сайта ни.
Телефон за връзка: 
+359 888 404 505

Адрес

град София

бул. България 53, Търговски център, ет.3

моб.: +359 888 40 45 05

Facebook

БГСКЛАД